5 MEI BEVRIJDINGSFEEST BIJ MOELLIES

Al een paar jaar organiseren wij op 5 mei een Bevrijdingsfeest op Het Havenplein. Dit jaar is de opzet iets anders. Maar we hebben in ieder geval al de band Blues Treat geboekt! Al meer dan 25 jaar timmert Blues Treat aan de weg en is still going strong………….Sterker nog, de band is beter dan ooit!
Door hun unieke mix van ”funky” en ”classic” blues verveelt de band nooit en heeft daarmee in de jaren een ijzersterke live-reputatie opgebouwd.
Spil van de band is Monica (Mo) Boelen die met haar stem en presentatie het publiek boeit, ontroert en niet te vergeten in de benen krijgt. Want dat laatste is één van de meest kenmerkende aspecten van deze band: de blues zo spelen dat je eigenlijk niet meer stil kan blijven zitten!

Monica wordt ondersteund door Roel Reinders op basgitaar en Folkert Hildama op drums. Deze mannen leggen een groovend tapijt neer voor Henk-Jan de Jong (leadgitaar), Paul van Alphen (mondharmonica, gitaar en zang) en Carlo Boelen (Hammondorgel en zang).

Het repertoire van Blues Treat is verfrissend  en veelzijdig, met naast eigen nummers o.a. werk van Susan Tedeschi, Koko Taylor, Rod Piazza, The Red Devils en The Fabulous Thunderbirds. Je kunt alvast luisteren: http://www.bluestreat.nl

De muziek is dus goed! Over de andere invulling van het programma zijn we nog aan het nadenken. Suggesties zijn welkom!

Het Bevrijdingsfeest begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De entree is natuurlijk gratis.