GULPENER CHÂTEAU NEUBOURG WEER BEKROOND ALS BESTE PILS

We kunnen er niet meer omheen. Gulpener Bierbrouwerij brouwt het beste en lekkerste Pilsner van heel Nederland. Château Neubourg won voor de tweede keer op rij GOUD tijdens de Dutch Beer Challenge in Parkheuvel Rotterdam, welke woensdag 23 maart plaats vond.

De Dutch Beer Challenge (www.brusselsbeerchallenge.com) beleefde woensdag zijn tweede editie. Niet minder dan 239 Nederlandse speciaalbieren werden aangemeld voor deze wedstrijd. Een jury met bierdeskundigen uit binnen- en buitenland  heeft de bieren beoordeeld, waarbij Gulpener Château Neubourg wederom goud won in de categorie Pilsners.

Smaakprijzen

Gulpener Château Neubourg is een van de 16 (speciaal)bieren van de Gulpener Bierbrouwerij (www.gulpener.nl). In 2013 won dit bier al een bronzen award tijdens de European Beer Star en in 2015 goud bij de Dutch Beer Challenge. Gulpener Wintervrund won in 2015 goud bij de Brussels Beer Challenge en Gulpener Ur-Hop, een India Pale Lager won bij deze belgische bierwedstrijd brons. Gerardus Dubbel kreeg Zilver in 2014 bij de World Beer Cup, Gulpener Herfstbock werd in 2012 uitgeroepen tot Beste Herfstbock van Nederland en Korenwolf Witbier viel in 2008 in de prijzen met een bronzen award.

 

Bieromschrijving

Gulpener Château Neubourg heeft een edele bitterheid. Een superieur Pilsner met karakter, naar grote hoogte getild door een geraffineerde combinatie van fijne kruiden-, bloesem- en fruittonen, zuren en een aromatische gerststructuur. En bovendien gebotteld in een prachtige, stijlvolle fles. Château Neubourg is eerder bekroond met een Dutch Beer Challenge Award en een European Beer Star Award en behoort daarmee tot de top van Nederland en Europa. Een bier om exclusief van te genieten!