Havenpleinfestival 11 juni met de Telekidsdiscoshow en de band Barcode

Na 2 jaar afwezigheid wordt het weer een oergezellig Hollands familiefeestje tijdens het Havenpleinfestival op 11 juni in Dronten. De commissie van STADronten is dan ook trots op het programma, dat voor iedereen wat te bieden heeft. Voor de kleinsten komt er zelfs een grote discoshow naar Dronten! Gedurende de gehele dag zijn er activiteiten voor het goede doel van dit jaar naar Cake voor Kids. Cake voor Kids maakt speciale verjaardagstaarten voor kinderen waarvoor deze extra`s niet mogelijk zijn.

Om 13.00 uur staan de mensen van Cake voor Kids klaar met verschillende activiteiten zoals het versieren van cupcakes en het inkleuren van je eigen taart. Ook kan je je geluk beproeven door een enveloppe te kiezen waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Ook kan je loten kopen voor de loterij waarvan de trekking `s avonds om 22.00 uur plaatsvindt. De hoofdprijs van de loterij is een privé optreden van de Drontense band Ohana i.s.m. Wildman Sound Studio. Ook heeft Jurgen Zwaan Buitensport weer een mooi parcours gebouwd waar je lekker op kunt klimmen en klauteren.

Tussen 14.00 en 17.00 uur zal de Telekids Disco Show op het Havenplein de boel op stelten zetten. Er is niet alleen muziek, er zijn ook leuke spelletjes te doen en mooie Telekids prijzen te winnen.

 

Om 17.00 uur komen de foodtrucks en zal Moellies ook speciale plates serveren. Tijdens het diner zijn  een aantal optredens gepland van bijvoorbeeld Ohana en Narrow. Beide uit Dronten. Speciaal is dat een percentage van de opbrengst tijdens het diner bestemd is voor ons goede doel: Cake voor Kids.

 

Als uitsmijter hebben we vanaf 21.00 uur een optreden van de Zwolse band Barcode. Een partyband met een breed repertoire die een geweldig feest kunnen bouwen! Kortom, deze editie wil je opnieuw niet missen, dus kom allemaal 11 juni naar het Havenplein. Tot dan!